תאהבו אותנו!
46
קלמטה
not
תפריט
מפה

12764798_948957305157844_6298702052004943353_o 13415468_1009231292463778_2526158055643304841_o 13913678_1042709435782630_593434567137392892_o 15896382_1180437095343196_6456575452842160825_o

[wpdevart_facebook_comment curent_url="http://developers.facebook.com/docs/plugins/comments/" order_type="social" title_text="Facebook Comment" title_text_color="#000000" title_text_font_size="22" title_text_font_famely="monospace" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#CCCCCC" animation_effect="random" count_of_comments="2" ]
קלמטה
כיכר קדומים 10, תל אביב
03-681-9998
במתחם כיכר קדומים המתחדש בלב יפו הציורית, שוכנת לה מסעדת "קלמטה". המסעדה ממוקמת במבנה אבן עתיק ויפיפה ומציעה שילוב בין חוויית בילוי תל-אביבית עדכנית, שמחה ותוססת לבין נוף מהשורה הראשונה אל נמל יפו העתיק ואל הים התיכון. המטבח בקלמטה משלב בין אלמנטים שונים מהבישול הים-תיכוני, מאיטליה ועד ישראל תוך כדי הקפדה על אוכל שופע וצבעוני. על התפריט אמון כיום השף עלי זועבי, צעיר ממשפחה ותיקה ושורשית ביפו. זועבי חי ולמד את רזי המטבח בפאריז ובחזרתו ארצה ניהל את המטבח במסעדת דלל במשך 5 שנים. בהגיעו לקלמטה לפני 33 שנים הביא איתו את המגע המקומי, כזה שמכבד את חומר הגלם, מטעמים איזוריים, מאכלים מבית אמא וכמובן את המטבח הערבי העשיר. התפריט ים-תיכוני עשיר וססגוני, המתכתב עם השווקים והמסורת הקולינרית של יפו ושואב את השראתו מהמטבחים הצבעוניים של יוון ומדינות אגן הים התיכון המזרחי. "קלמטה" משתרעת על פני שתי קומות: הקומה העליונה מציעה בר קטן ואינטימי יחד עם פינות ישיבה נינוחות הצופות דרך חלון גדול ישירות אל הים התיכון ואל הנמל. עיצוב המקום, אשר חולק כבוד רב למורשת רבת השנים של המבנה המקורי, משלב בין אלמנטים עתיקים ומודרניים ויוצר אווירה מזמינה, קלילה ואינטימית. בקומה התחתונה ממוקם מטבח המסעדה, וכן טרסה מטופחת שופעת צמחייה ושולחנות קטנים הצופים אל הכיכר. מאחורי פתיחת המסעדה עומדות שתי דמויות בעלות נסיון מקצועי עתיר שנים בתחום המסעדנות, האירוח והלילה: עמיקם ("קיקו") בלוקו, שהיה שותף בהקמת ה"סושיאל קלאב" וניהל את מסעדות 'טפאו' בתל אביב ובהרצליה וכן אריאל לייזגולד, אחת מאושיות הלילה המוכרות בסצינת הברים התל-אביבית והבעלים של הבר המצליח 223. לדברי לייזגולד, הבחירה במיקום נעשתה על-מנת לפנות לקהל הסועדים והבליינים שמגלה בשנים האחרונות את האזור: "כיוונו להקים מקום לא שגרתי, שמשלב בין בילוי בסטנדרטים הגבוהים ביותר לבין האווירה המדהימה שאפשר למצוא רק ביפו".
שעות פתיחה
ראשון-חמישי: א-ד 17:00 - 00:00 ה12:00 - 00:00
שישי: 12:00 - 00:00
שבת: 12:00 - 00:00
Call Us
מפה
אירועים
ביקורות
במתחם כיכר קדומים המתחדש בלב יפו הציורית, שוכנת לה מסעדת "קלמטה". המסעדה ממוקמת במבנה אבן עתיק ויפיפה ומציעה שילוב בין חוויית בילוי תל-אביבית עדכנית, שמחה ותוססת לבין נוף מהשורה הראשונה אל נמל יפו העתיק ואל הים התיכון. המטבח בקלמטה משלב בין אלמנטים שונים מהבישול הים-תיכוני, מאיטליה ועד ישראל תוך כדי הקפדה על אוכל שופע וצבעוני. על התפריט אמון כיום השף עלי זועבי, צעיר ממשפחה ותיקה ושורשית ביפו. זועבי חי ולמד את רזי המטבח בפאריז ובחזרתו ארצה ניהל את המטבח במסעדת דלל במשך 5 שנים. בהגיעו לקלמטה לפני 33 שנים הביא איתו את המגע המקומי, כזה שמכבד את חומר הגלם, מטעמים איזוריים, מאכלים מבית אמא וכמובן את המטבח הערבי העשיר. התפריט ים-תיכוני עשיר וססגוני, המתכתב עם השווקים והמסורת הקולינרית של יפו ושואב את השראתו מהמטבחים הצבעוניים של יוון ומדינות אגן הים התיכון המזרחי. "קלמטה" משתרעת על פני שתי קומות: הקומה העליונה מציעה בר קטן ואינטימי יחד עם פינות ישיבה נינוחות הצופות דרך חלון גדול ישירות אל הים התיכון ואל הנמל. עיצוב המקום, אשר חולק כבוד רב למורשת רבת השנים של המבנה המקורי, משלב בין אלמנטים עתיקים ומודרניים ויוצר אווירה מזמינה, קלילה ואינטימית. בקומה התחתונה ממוקם מטבח המסעדה, וכן טרסה מטופחת שופעת צמחייה ושולחנות קטנים הצופים אל הכיכר. מאחורי פתיחת המסעדה עומדות שתי דמויות בעלות נסיון מקצועי עתיר שנים בתחום המסעדנות, האירוח והלילה: עמיקם ("קיקו") בלוקו, שהיה שותף בהקמת ה"סושיאל קלאב" וניהל את מסעדות 'טפאו' בתל אביב ובהרצליה וכן אריאל לייזגולד, אחת מאושיות הלילה המוכרות בסצינת הברים התל-אביבית והבעלים של הבר המצליח 223. לדברי לייזגולד, הבחירה במיקום נעשתה על-מנת לפנות לקהל הסועדים והבליינים שמגלה בשנים האחרונות את האזור: "כיוונו להקים מקום לא שגרתי, שמשלב בין בילוי בסטנדרטים הגבוהים ביותר לבין האווירה המדהימה שאפשר למצוא רק ביפו".
מתי אנחנו פתוחים?
ראשון-חמישי: א-ד 17:00 - 00:00 ה12:00 - 00:00
שישי: 12:00 - 00:00
שבת: 12:00 - 00:00
כיכר קדומים 10, תל אביב
03-681-9998
שמור מקום

אירועים

חזור לראות עוד מסעדות
eaters
שמור מקום

שעה: :

שעה :

קבל הצעת מחיר לאירוע
קלמטה
כיכר קדומים 10, תל אביב
03-681-9998
not
אז מתי אנחנו פתוחים?
ראשון-חמישי: א-ד 17:00 - 00:00 ה12:00 - 00:00
שישי: 12:00 - 00:00
שבת: 12:00 - 00:00
"Delicious food and so nice and polite stuff.The place is amazing."
מפה
תפריט
במתחם כיכר קדומים המתחדש בלב יפו הציורית, שוכנת לה מסעדת "קלמטה". המסעדה ממוקמת במבנה אבן עתיק ויפיפה ומציעה שילוב בין חוויית בילוי תל-אביבית עדכנית, שמחה ותוססת לבין נוף מהשורה הראשונה אל נמל יפו העתיק ואל הים התיכון. המטבח בקלמטה משלב בין אלמנטים שונים מהבישול הים-תיכוני, מאיטליה ועד ישראל תוך כדי הקפדה על אוכל שופע וצבעוני. על התפריט אמון כיום השף עלי זועבי, צעיר ממשפחה ותיקה ושורשית ביפו. זועבי חי ולמד את רזי המטבח בפאריז ובחזרתו ארצה ניהל את המטבח במסעדת דלל במשך 5 שנים. בהגיעו לקלמטה לפני 33 שנים הביא איתו את המגע המקומי, כזה שמכבד את חומר הגלם, מטעמים איזוריים, מאכלים מבית אמא וכמובן את המטבח הערבי העשיר. התפריט ים-תיכוני עשיר וססגוני, המתכתב עם השווקים והמסורת הקולינרית של יפו ושואב את השראתו מהמטבחים הצבעוניים של יוון ומדינות אגן הים התיכון המזרחי. "קלמטה" משתרעת על פני שתי קומות: הקומה העליונה מציעה בר קטן ואינטימי יחד עם פינות ישיבה נינוחות הצופות דרך חלון גדול ישירות אל הים התיכון ואל הנמל. עיצוב המקום, אשר חולק כבוד רב למורשת רבת השנים של המבנה המקורי, משלב בין אלמנטים עתיקים ומודרניים ויוצר אווירה מזמינה, קלילה ואינטימית. בקומה התחתונה ממוקם מטבח המסעדה, וכן טרסה מטופחת שופעת צמחייה ושולחנות קטנים הצופים אל הכיכר. מאחורי פתיחת המסעדה עומדות שתי דמויות בעלות נסיון מקצועי עתיר שנים בתחום המסעדנות, האירוח והלילה: עמיקם ("קיקו") בלוקו, שהיה שותף בהקמת ה"סושיאל קלאב" וניהל את מסעדות 'טפאו' בתל אביב ובהרצליה וכן אריאל לייזגולד, אחת מאושיות הלילה המוכרות בסצינת הברים התל-אביבית והבעלים של הבר המצליח 223. לדברי לייזגולד, הבחירה במיקום נעשתה על-מנת לפנות לקהל הסועדים והבליינים שמגלה בשנים האחרונות את האזור: "כיוונו להקים מקום לא שגרתי, שמשלב בין בילוי בסטנדרטים הגבוהים ביותר לבין האווירה המדהימה שאפשר למצוא רק ביפו".