תאהבו אותנו!
154
פאסטל
not
תפריט
מפה

15626530_821186724687655_6407417243815407115_o 15675791_822278461245148_9117174860709154404_o 15676455_821804951292499_3609010121517947238_o

[wpdevart_facebook_comment curent_url="http://developers.facebook.com/docs/plugins/comments/" order_type="social" title_text="Facebook Comment" title_text_color="#000000" title_text_font_size="22" title_text_font_famely="monospace" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#CCCCCC" animation_effect="random" count_of_comments="2" ]
פאסטל
שאול המלך 27, תל אביב
03-644-7441
בראסרי ישראלי הממוקם בטבורו של האגף החדש של מוזיאון תל אביב, אל מול גן הפסלים וברצף אורבני טבעי לרחבת האופרה והקאמרי. המיקום האלגנטי הופך את פאסטל לשחקן החדש במגרש התרבות התל אביבי, אך לא רק. הבראסרי יהיה נגיש למבקרים - משעות היום על המרפסת הקסומה ועד השעות הקטנות של הלילה כיאה למסורת הבראסרי, ואינו מיועד למבקרי המוזיאון בלבד. פאסטל מצטרפת לטרנד המסעדות שנפתחו בשנים האחרונות במוזיאונים בערים מובילות בעולם, דוגמת The Modern ב-MOMA בניו יורק, Nerua גוגנהיים שבבילבאו. כולן מסעדות אלגנטיות ועדכניות בעיצוב יוצא דופן, מתאימות לקהל הרחב והן פתוחות ונגישות גם מחוץ לשעות הפעילות של המוזיאון. פאסטל נפתח בהובלת מקצוענים בתחום המסעדנות והאירוח: תדי שאולי ואיציק חנגל (דובנוב 8, ג׳קומטי ועוד), טלי אנג'ל ואלון צצ'יק (הפקות אירועים). על עיצוב המסעדה ניצחו האדריכלים אלון ברנוביץ' ואירינה קרוננברג, והיא מעוצבת כחלק אינטגרלי מהאגף החדש של המוזיאון בעיצוב האדריכל האמריקאי פרסטון סקוט כהן. מעטפת הבניין נשאבת פנימה ומפסלת את חלל הישיבה והבר, בעוד פאסטל כאילו עברה במנהרת זמן והתמקמה במרכז החלל, ספוגת גינוני בראסרי של ישיבה בתאים מרופדים, ריצפת עץ עתיקה ומשטחי בר בגוון יין עמוק, משטחי שיש ססגוניים ומנורות ארט-נובו של יציקות קריסטל ומתכת מוזהבת. בפאסטל שלושה אזורי אירוח – חלל מרכזי, מרפסת הצופה לגן הפסלים של המוזיאון ובר אינטימי, כמעט חבוי, למעשנים – ה"קוקון". בכל אחד מהחללים מגוון סוגי ישיבה המציע חוויית בילוי משתנה וישיבה לא פורמלית של סעודה ובילוי – לארוחה מלאה או לנשנוש מהיר לפני ואחרי מופע במתחם שוקק התרבות של תל אביב. על המטבח ינצח השף הלל תווקולי. התפריט של פאסטל, בראסרי ישראלי, מציע מגוון מנות המשלבות קלאסיקות ידועות מהמטבח ושימוש בחומרי גלם מקומיים.
שעות פתיחה
ראשון-חמישי: 12:00 - 00:00
שישי: 12:00 - 00:00
שבת: 12:00 - 00:00
  • מסעדת שף
  • מועדון לקוחות
  • חניון צמוד
Call Us
מפה
אירועים
ביקורות
  • מסעדת שף
  • מועדון לקוחות
  • חניון צמוד
בראסרי ישראלי הממוקם בטבורו של האגף החדש של מוזיאון תל אביב, אל מול גן הפסלים וברצף אורבני טבעי לרחבת האופרה והקאמרי. המיקום האלגנטי הופך את פאסטל לשחקן החדש במגרש התרבות התל אביבי, אך לא רק. הבראסרי יהיה נגיש למבקרים - משעות היום על המרפסת הקסומה ועד השעות הקטנות של הלילה כיאה למסורת הבראסרי, ואינו מיועד למבקרי המוזיאון בלבד. פאסטל מצטרפת לטרנד המסעדות שנפתחו בשנים האחרונות במוזיאונים בערים מובילות בעולם, דוגמת The Modern ב-MOMA בניו יורק, Nerua גוגנהיים שבבילבאו. כולן מסעדות אלגנטיות ועדכניות בעיצוב יוצא דופן, מתאימות לקהל הרחב והן פתוחות ונגישות גם מחוץ לשעות הפעילות של המוזיאון. פאסטל נפתח בהובלת מקצוענים בתחום המסעדנות והאירוח: תדי שאולי ואיציק חנגל (דובנוב 8, ג׳קומטי ועוד), טלי אנג'ל ואלון צצ'יק (הפקות אירועים). על עיצוב המסעדה ניצחו האדריכלים אלון ברנוביץ' ואירינה קרוננברג, והיא מעוצבת כחלק אינטגרלי מהאגף החדש של המוזיאון בעיצוב האדריכל האמריקאי פרסטון סקוט כהן. מעטפת הבניין נשאבת פנימה ומפסלת את חלל הישיבה והבר, בעוד פאסטל כאילו עברה במנהרת זמן והתמקמה במרכז החלל, ספוגת גינוני בראסרי של ישיבה בתאים מרופדים, ריצפת עץ עתיקה ומשטחי בר בגוון יין עמוק, משטחי שיש ססגוניים ומנורות ארט-נובו של יציקות קריסטל ומתכת מוזהבת. בפאסטל שלושה אזורי אירוח – חלל מרכזי, מרפסת הצופה לגן הפסלים של המוזיאון ובר אינטימי, כמעט חבוי, למעשנים – ה"קוקון". בכל אחד מהחללים מגוון סוגי ישיבה המציע חוויית בילוי משתנה וישיבה לא פורמלית של סעודה ובילוי – לארוחה מלאה או לנשנוש מהיר לפני ואחרי מופע במתחם שוקק התרבות של תל אביב. על המטבח ינצח השף הלל תווקולי. התפריט של פאסטל, בראסרי ישראלי, מציע מגוון מנות המשלבות קלאסיקות ידועות מהמטבח ושימוש בחומרי גלם מקומיים.
מתי אנחנו פתוחים?
ראשון-חמישי: 12:00 - 00:00
שישי: 12:00 - 00:00
שבת: 12:00 - 00:00
שאול המלך 27, תל אביב
03-644-7441
שמור מקום

אירועים

חזור לראות עוד מסעדות
eaters
שמור מקום

שעה: :

שעה :

קבל הצעת מחיר לאירוע
פאסטל
שאול המלך 27, תל אביב
03-644-7441
not
אז מתי אנחנו פתוחים?
ראשון-חמישי: 12:00 - 00:00
שישי: 12:00 - 00:00
שבת: 12:00 - 00:00
"מסעדה מדהימה, אוכל מיוחד ומסוגנן, שירות מדהים, אווירה מיוחדת ... חובה להגיע"
מפה
תפריט
בראסרי ישראלי הממוקם בטבורו של האגף החדש של מוזיאון תל אביב, אל מול גן הפסלים וברצף אורבני טבעי לרחבת האופרה והקאמרי. המיקום האלגנטי הופך את פאסטל לשחקן החדש במגרש התרבות התל אביבי, אך לא רק. הבראסרי יהיה נגיש למבקרים - משעות היום על המרפסת הקסומה ועד השעות הקטנות של הלילה כיאה למסורת הבראסרי, ואינו מיועד למבקרי המוזיאון בלבד. פאסטל מצטרפת לטרנד המסעדות שנפתחו בשנים האחרונות במוזיאונים בערים מובילות בעולם, דוגמת The Modern ב-MOMA בניו יורק, Nerua גוגנהיים שבבילבאו. כולן מסעדות אלגנטיות ועדכניות בעיצוב יוצא דופן, מתאימות לקהל הרחב והן פתוחות ונגישות גם מחוץ לשעות הפעילות של המוזיאון. פאסטל נפתח בהובלת מקצוענים בתחום המסעדנות והאירוח: תדי שאולי ואיציק חנגל (דובנוב 8, ג׳קומטי ועוד), טלי אנג'ל ואלון צצ'יק (הפקות אירועים). על עיצוב המסעדה ניצחו האדריכלים אלון ברנוביץ' ואירינה קרוננברג, והיא מעוצבת כחלק אינטגרלי מהאגף החדש של המוזיאון בעיצוב האדריכל האמריקאי פרסטון סקוט כהן. מעטפת הבניין נשאבת פנימה ומפסלת את חלל הישיבה והבר, בעוד פאסטל כאילו עברה במנהרת זמן והתמקמה במרכז החלל, ספוגת גינוני בראסרי של ישיבה בתאים מרופדים, ריצפת עץ עתיקה ומשטחי בר בגוון יין עמוק, משטחי שיש ססגוניים ומנורות ארט-נובו של יציקות קריסטל ומתכת מוזהבת. בפאסטל שלושה אזורי אירוח – חלל מרכזי, מרפסת הצופה לגן הפסלים של המוזיאון ובר אינטימי, כמעט חבוי, למעשנים – ה"קוקון". בכל אחד מהחללים מגוון סוגי ישיבה המציע חוויית בילוי משתנה וישיבה לא פורמלית של סעודה ובילוי – לארוחה מלאה או לנשנוש מהיר לפני ואחרי מופע במתחם שוקק התרבות של תל אביב. על המטבח ינצח השף הלל תווקולי. התפריט של פאסטל, בראסרי ישראלי, מציע מגוון מנות המשלבות קלאסיקות ידועות מהמטבח ושימוש בחומרי גלם מקומיים.
  • מסעדת שף
  • מועדון לקוחות
  • חניון צמוד