תאהבו אותנו!
1
הטרקלין
not
תפריט
[wpdevart_facebook_comment curent_url="http://developers.facebook.com/docs/plugins/comments/" order_type="social" title_text="Facebook Comment" title_text_color="#000000" title_text_font_size="22" title_text_font_famely="monospace" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#CCCCCC" animation_effect="random" count_of_comments="2" ]
הטרקלין
היכל התלמוד 4, תל אביב
03-566-0013
מסעדת הטרקלין התל-אביבית הוותיקה התחילה דרכה כהגשמת חלום כפול של השף משה יוחנן והסומלייה יוסי בן אודיס. השניים נפגשו לפני כשמונה שנים ובמהלכה של שיחת חולין אקראית התבהר לצמד כי הם חולקים את אותו החלום - לפתוח מסעדה תל-אביבית קטנה ואיכותית. משה יוחנן, לשעבר איש מחשבים, שפנה לקולינריה, רכש את הכשרתו המקצועית וגיבש את סגנונו הקולינארי דרך עבודה ארוכת שנים במיטב המטבחים של מסעדות תל אביב. יוסי בן אודיס, שכבר עסק במסעדנות וניהל את מיטב המסעדות בעיר, רכש השכלתו כסומלייה (אוצר יין) באופן פרטי ומתוך תשוקה אמיתית לעולם היין וביסס מעמדו כסומלייה הצעיר בארץ כבר לפני יותר מעשור. הצמד שלב את חזונו המשותף ופתח מסעדת בשר ויין בה הצליח כל אחד מהם להביא ליידי ביטוי מרבי את כישרונו האישי. שף יוחנן מביא לשולחן מגוון נתחי בשר איכותיים מפרות מבכירות ברמת הגולן, אותם הוא מיישן במקום. בן אודיס משלים הדואט הקולינארי עם תפריט יינות בוטיק ישראלים איכותיים וייחודיים. שמה של מסעדת ביסטרו, "הטרקלין"  נולד מתוך כוונה לייצר חלל מזמין לאירוח חמים ולא מחייב בו יכולים האורחים להתרווח וליהנות מארוחה איכותית ושירות מקצועי. בטרקלין חרטו השניים על דיגלם את השימוש בחומרים מקומיים בלבד וקידום תוצרת ישראלית כחול לבן מתוך רצון לעזור ליזמים ישראלים נוספים להגשים את חלומם.
שעות פתיחה
ראשון-חמישי: 19:00 - עד אחרון הסועדים
שישי: 19:00 - עד אחרון הסועדים
שבת: 19:00 - עד אחרון הסועדים
  • חנות יין
Call Us
מפה
אירועים
ביקורות
  • חנות יין
מסעדת הטרקלין התל-אביבית הוותיקה התחילה דרכה כהגשמת חלום כפול של השף משה יוחנן והסומלייה יוסי בן אודיס. השניים נפגשו לפני כשמונה שנים ובמהלכה של שיחת חולין אקראית התבהר לצמד כי הם חולקים את אותו החלום - לפתוח מסעדה תל-אביבית קטנה ואיכותית. משה יוחנן, לשעבר איש מחשבים, שפנה לקולינריה, רכש את הכשרתו המקצועית וגיבש את סגנונו הקולינארי דרך עבודה ארוכת שנים במיטב המטבחים של מסעדות תל אביב. יוסי בן אודיס, שכבר עסק במסעדנות וניהל את מיטב המסעדות בעיר, רכש השכלתו כסומלייה (אוצר יין) באופן פרטי ומתוך תשוקה אמיתית לעולם היין וביסס מעמדו כסומלייה הצעיר בארץ כבר לפני יותר מעשור. הצמד שלב את חזונו המשותף ופתח מסעדת בשר ויין בה הצליח כל אחד מהם להביא ליידי ביטוי מרבי את כישרונו האישי. שף יוחנן מביא לשולחן מגוון נתחי בשר איכותיים מפרות מבכירות ברמת הגולן, אותם הוא מיישן במקום. בן אודיס משלים הדואט הקולינארי עם תפריט יינות בוטיק ישראלים איכותיים וייחודיים. שמה של מסעדת ביסטרו, "הטרקלין"  נולד מתוך כוונה לייצר חלל מזמין לאירוח חמים ולא מחייב בו יכולים האורחים להתרווח וליהנות מארוחה איכותית ושירות מקצועי. בטרקלין חרטו השניים על דיגלם את השימוש בחומרים מקומיים בלבד וקידום תוצרת ישראלית כחול לבן מתוך רצון לעזור ליזמים ישראלים נוספים להגשים את חלומם.
מתי אנחנו פתוחים?
ראשון-חמישי: 19:00 - עד אחרון הסועדים
שישי: 19:00 - עד אחרון הסועדים
שבת: 19:00 - עד אחרון הסועדים
היכל התלמוד 4, תל אביב
03-566-0013
שמור מקום

אירועים

חזור לראות עוד מסעדות
eaters
שמור מקום

שעה: :

שעה :

קבל הצעת מחיר לאירוע
הטרקלין
היכל התלמוד 4, תל אביב
03-566-0013
not
אז מתי אנחנו פתוחים?
ראשון-חמישי: 19:00 - עד אחרון הסועדים
שישי: 19:00 - עד אחרון הסועדים
שבת: 19:00 - עד אחרון הסועדים
"Amazing service, wine and food. we will definitely be returning on our next visit to Tel Aviv... Like"
תפריט
    מסעדת הטרקלין התל-אביבית הוותיקה התחילה דרכה כהגשמת חלום כפול של השף משה יוחנן והסומלייה יוסי בן אודיס. השניים נפגשו לפני כשמונה שנים ובמהלכה של שיחת חולין אקראית התבהר לצמד כי הם חולקים את אותו החלום - לפתוח מסעדה תל-אביבית קטנה ואיכותית. משה יוחנן, לשעבר איש מחשבים, שפנה לקולינריה, רכש את הכשרתו המקצועית וגיבש את סגנונו הקולינארי דרך עבודה ארוכת שנים במיטב המטבחים של מסעדות תל אביב. יוסי בן אודיס, שכבר עסק במסעדנות וניהל את מיטב המסעדות בעיר, רכש השכלתו כסומלייה (אוצר יין) באופן פרטי ומתוך תשוקה אמיתית לעולם היין וביסס מעמדו כסומלייה הצעיר בארץ כבר לפני יותר מעשור. הצמד שלב את חזונו המשותף ופתח מסעדת בשר ויין בה הצליח כל אחד מהם להביא ליידי ביטוי מרבי את כישרונו האישי. שף יוחנן מביא לשולחן מגוון נתחי בשר איכותיים מפרות מבכירות ברמת הגולן, אותם הוא מיישן במקום. בן אודיס משלים הדואט הקולינארי עם תפריט יינות בוטיק ישראלים איכותיים וייחודיים. שמה של מסעדת ביסטרו, "הטרקלין"  נולד מתוך כוונה לייצר חלל מזמין לאירוח חמים ולא מחייב בו יכולים האורחים להתרווח וליהנות מארוחה איכותית ושירות מקצועי. בטרקלין חרטו השניים על דיגלם את השימוש בחומרים מקומיים בלבד וקידום תוצרת ישראלית כחול לבן מתוך רצון לעזור ליזמים ישראלים נוספים להגשים את חלומם.
    • חנות יין