תאהבו אותנו!
136
Jajo זאזו
not
תפריט
מפה
[wpdevart_facebook_comment curent_url="http://developers.facebook.com/docs/plugins/comments/" order_type="social" title_text="Facebook Comment" title_text_color="#000000" title_text_font_size="22" title_text_font_famely="monospace" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#CCCCCC" animation_effect="random" count_of_comments="2" ]
Jajo זאזו
דוד אלעזר 27, מתחם שרונה, תל אביב
0723726636
ז’אז’ו הינה מסעדה בת 3 מפלסים המציעה 350 מטרים מעוצבים, משוחזרים ושמורים של שיכר המתעורר לחיים לאחר יותר ממאה. המקום, ששוכן על גבעה ומוקף בטרסות, הוא היקב הראשון בארץ שגידל את גפניו ליצור עצמי. בחלל עצום ובלתי נתפס ביופיו, בתוך מבנה כורכר אשר נבנה מתחת לאדמה לפני כ-150 שנה ושימש את הטמפלרים הגרמניים כיקב, ניתנת לסועדים הזדמנות לחוות במסעדה אירוח אינטימי ורומנטי, חם ובלתי מתפשר המאפיין את ז’אז’ו.
שעות פתיחה
ראשון-חמישי: 18:00-לקוח אחרון
שישי: 18:00-לקוח אחרון
שבת: 18:00-לקוח אחרון
  • בר יין
  • אירועים
  • אזור עישון
Call Us
מפה
אירועים
ביקורות
  • בר יין
  • אירועים
  • אזור עישון
ז’אז’ו הינה מסעדה בת 3 מפלסים המציעה 350 מטרים מעוצבים, משוחזרים ושמורים של שיכר המתעורר לחיים לאחר יותר ממאה. המקום, ששוכן על גבעה ומוקף בטרסות, הוא היקב הראשון בארץ שגידל את גפניו ליצור עצמי. בחלל עצום ובלתי נתפס ביופיו, בתוך מבנה כורכר אשר נבנה מתחת לאדמה לפני כ-150 שנה ושימש את הטמפלרים הגרמניים כיקב, ניתנת לסועדים הזדמנות לחוות במסעדה אירוח אינטימי ורומנטי, חם ובלתי מתפשר המאפיין את ז’אז’ו.
מתי אנחנו פתוחים?
ראשון-חמישי: 18:00-לקוח אחרון
שישי: 18:00-לקוח אחרון
שבת: 18:00-לקוח אחרון
דוד אלעזר 27, מתחם שרונה, תל אביב
0723726636
שמור מקום

אירועים

חזור לראות עוד מסעדות
eaters
שמור מקום

שעה: :

שעה :

קבל הצעת מחיר לאירוע
Jajo זאזו
דוד אלעזר 27, מתחם שרונה, תל אביב
0723726636
not
אז מתי אנחנו פתוחים?
ראשון-חמישי: 18:00-לקוח אחרון
שישי: 18:00-לקוח אחרון
שבת: 18:00-לקוח אחרון
"זוכי תחרות פרסי האוכל של טיים אאוט ל״תפריט היין הטוב ביותר״ "
שילוב נהדר של אוכל ויין בלב ליבה של תל אביב
מפה
תפריט
    ז’אז’ו הינה מסעדה בת 3 מפלסים המציעה 350 מטרים מעוצבים, משוחזרים ושמורים של שיכר המתעורר לחיים לאחר יותר ממאה. המקום, ששוכן על גבעה ומוקף בטרסות, הוא היקב הראשון בארץ שגידל את גפניו ליצור עצמי. בחלל עצום ובלתי נתפס ביופיו, בתוך מבנה כורכר אשר נבנה מתחת לאדמה לפני כ-150 שנה ושימש את הטמפלרים הגרמניים כיקב, ניתנת לסועדים הזדמנות לחוות במסעדה אירוח אינטימי ורומנטי, חם ובלתי מתפשר המאפיין את ז’אז’ו.
    • בר יין
    • אירועים
    • אזור עישון