תאהבו אותנו!
189
דר. שקשוקה
not
תפריט
מפה

13516714_629771237188803_8885974627158467892_n 13585004_633692913463302_1542405323827194506_o 13613546_635228796643047_4870657323512561471_o

[wpdevart_facebook_comment curent_url="http://developers.facebook.com/docs/plugins/comments/" order_type="social" title_text="Facebook Comment" title_text_color="#000000" title_text_font_size="22" title_text_font_famely="monospace" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#CCCCCC" animation_effect="random" count_of_comments="2" ]
דר. שקשוקה
בית אשל 3, תל אביב
03-518-6560
בינו גבסו, הידוע בשם ד"ר שקשוקה נולד ביפו להורים ילידי לוב שעלו לישראל בתחילת שנות ה50. גבסו גדל בין סיריו של אביו במסעדה היפואית "טריפולי" שהייתה בבעלות המשפחה. חדוות הבישול בערה בקרביו וכבר בגיל 11 הפסיק ללמוד בבית הספר והחל לעבוד במסעדה. בשנת 1991 הקים בינו גבסו את המסעדה הראשונה שלו, המתמחה באוכל טריפולטאי וקרא לה ד"ר שקשוקה כשם המאכל העיקרי בו הצטיין.
שעות פתיחה
ראשון-חמישי: 08:00 - 23:45
שישי: 08:00 - 16:00
שבת: 18:00 - 23:45
  • Take Away
  • שרותי קייטרינג
  • אירועים פרטיים
Call Us
מפה
אירועים
ביקורות
  • Take Away
  • שרותי קייטרינג
  • אירועים פרטיים
בינו גבסו, הידוע בשם ד"ר שקשוקה נולד ביפו להורים ילידי לוב שעלו לישראל בתחילת שנות ה50. גבסו גדל בין סיריו של אביו במסעדה היפואית "טריפולי" שהייתה בבעלות המשפחה. חדוות הבישול בערה בקרביו וכבר בגיל 11 הפסיק ללמוד בבית הספר והחל לעבוד במסעדה. בשנת 1991 הקים בינו גבסו את המסעדה הראשונה שלו, המתמחה באוכל טריפולטאי וקרא לה ד"ר שקשוקה כשם המאכל העיקרי בו הצטיין.
מתי אנחנו פתוחים?
ראשון-חמישי: 08:00 - 23:45
שישי: 08:00 - 16:00
שבת: 18:00 - 23:45
בית אשל 3, תל אביב
03-518-6560
שמור מקום

אירועים

חזור לראות עוד מסעדות
eaters
שמור מקום

שעה: :

שעה :

קבל הצעת מחיר לאירוע
דר. שקשוקה
בית אשל 3, תל אביב
03-518-6560
not
אז מתי אנחנו פתוחים?
ראשון-חמישי: 08:00 - 23:45
שישי: 08:00 - 16:00
שבת: 18:00 - 23:45
" One of the best kosher restaurant I know. Price are very good, people are warm and easy, food is excellent."
מפה
תפריט
בינו גבסו, הידוע בשם ד"ר שקשוקה נולד ביפו להורים ילידי לוב שעלו לישראל בתחילת שנות ה50. גבסו גדל בין סיריו של אביו במסעדה היפואית "טריפולי" שהייתה בבעלות המשפחה. חדוות הבישול בערה בקרביו וכבר בגיל 11 הפסיק ללמוד בבית הספר והחל לעבוד במסעדה. בשנת 1991 הקים בינו גבסו את המסעדה הראשונה שלו, המתמחה באוכל טריפולטאי וקרא לה ד"ר שקשוקה כשם המאכל העיקרי בו הצטיין.
  • Take Away
  • שרותי קייטרינג
  • אירועים פרטיים