תאהבו אותנו!
1
דוק – DOK
not
תפריט
מפה

11264033_1429092187411058_4909932316721211616_n 12553019_1554107251576217_4580588902289144672_n 15542078_1744852622501678_5461765780579660874_n 15726335_1749902038663403_7351956466845224804_n 15747545_1750982261888714_6526719162353475135_n

[wpdevart_facebook_comment curent_url="http://developers.facebook.com/docs/plugins/comments/" order_type="social" title_text="Facebook Comment" title_text_color="#000000" title_text_font_size="22" title_text_font_famely="monospace" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#CCCCCC" animation_effect="random" count_of_comments="2" ]
דוק – DOK
אבן גבירול 8, תל אביב
03-609-8118
דוק, בית האוכל החדש של האחים אסף ויותם דוקטור ("האחים"), נפתח בימים אלו בתחילת רחוב אבן גבירול בתל אביב. בחלל קטן העמוס בחומרי גלם בשלבי ההכנה השונים ובכלי עבודה ומהווה מטבח ובית מלאכה כאחד, מגיש השף אסף דוקטור חווית סעודה ושתיה ארטיזנלית ובלתי אמצעית של מטבח רענן, מקומי ויצירתי. הפרשנות למטבח המקומי העכשווי נשענת על התובנה המתפתחת בעולם הקולינריה ברחבי העולם, שעל מנת ליצור אוכל ושפה קולינרית מודרניים יש ראשית צריך לדעת לחזור למקורות, להבין, לחקור ולשלוט במקור של המנה מבחינת כל השלבים שעברה עד הגעתה לצלחת. במהלך הקמת המקום חקר הדוקטור שיטות בישול מקומיות אותנטיות (שימוש באש וגחלים, רקיחה, שימור, כבישה, גיבון והתססה), אסף וליקט חומרי גלם (עשבי בר, דגים קטנים מקומיים, פירות, ירקות, ושמן זית) וחבר למגדלים ויצרנים קטנים שנבחרו בקפידה ועובדים בשיטות "של פעם" מבחינת אופי הייצור והגידול. התוצאה: תפריט המורכב ממספר מצומצם של מנות רעננות, יצירתיות, מוקפדות ועונתיות הנשענות על מרכיבים מקומיים ולא שגרתיים אשר עובדו בתשומת לב קפדנית וידנית, תוך מודעות לתהליכים שעברו חומרי הגלם - הן מבחינה קולינרית והן מבחינת השפעתם על הסביבה. עיצוב המקום (עליו אחראית אמם של האחים, האדריכלית רינה דוקטור שעיצבה גם את מסעדת "האחים") תואם לתפיסה זו, ועושה שימוש באלמנטים שמחברים בין האוכל לבין המקורות שלו עם פריטי עיצובים יוצאי דופן כמו משטחי עץ מסיבים, ברזל יצוק, צנצנות פזורות ובהן המרכיבים בשלבי ההכנה השונים, שקים של חומרי גלם שונים, צמחי מאכל ותבלין על המדפים, כלי מטבח ועבודה. הבר השוכן במרכז המקום מאפשר לקהל קשר ישיר עם השף ותהליך הכנת המנות, ויחד עם האלמנטים השונים בעיצוב המשמשים גם בעבודת המטבח השוטפת, יכולים להתחבר הסועדים באופן אישי ולא מתווך לתהליך המקיף אותם בו נרקמת ונרקחת היצירה הקולינרית.
שעות פתיחה
ראשון-חמישי: 19:00 - 00:00
שישי: המסעדה סגורה
שבת: 19:00 - 00:00
Call Us
מפה
אירועים
ביקורות
דוק, בית האוכל החדש של האחים אסף ויותם דוקטור ("האחים"), נפתח בימים אלו בתחילת רחוב אבן גבירול בתל אביב. בחלל קטן העמוס בחומרי גלם בשלבי ההכנה השונים ובכלי עבודה ומהווה מטבח ובית מלאכה כאחד, מגיש השף אסף דוקטור חווית סעודה ושתיה ארטיזנלית ובלתי אמצעית של מטבח רענן, מקומי ויצירתי. הפרשנות למטבח המקומי העכשווי נשענת על התובנה המתפתחת בעולם הקולינריה ברחבי העולם, שעל מנת ליצור אוכל ושפה קולינרית מודרניים יש ראשית צריך לדעת לחזור למקורות, להבין, לחקור ולשלוט במקור של המנה מבחינת כל השלבים שעברה עד הגעתה לצלחת. במהלך הקמת המקום חקר הדוקטור שיטות בישול מקומיות אותנטיות (שימוש באש וגחלים, רקיחה, שימור, כבישה, גיבון והתססה), אסף וליקט חומרי גלם (עשבי בר, דגים קטנים מקומיים, פירות, ירקות, ושמן זית) וחבר למגדלים ויצרנים קטנים שנבחרו בקפידה ועובדים בשיטות "של פעם" מבחינת אופי הייצור והגידול. התוצאה: תפריט המורכב ממספר מצומצם של מנות רעננות, יצירתיות, מוקפדות ועונתיות הנשענות על מרכיבים מקומיים ולא שגרתיים אשר עובדו בתשומת לב קפדנית וידנית, תוך מודעות לתהליכים שעברו חומרי הגלם - הן מבחינה קולינרית והן מבחינת השפעתם על הסביבה. עיצוב המקום (עליו אחראית אמם של האחים, האדריכלית רינה דוקטור שעיצבה גם את מסעדת "האחים") תואם לתפיסה זו, ועושה שימוש באלמנטים שמחברים בין האוכל לבין המקורות שלו עם פריטי עיצובים יוצאי דופן כמו משטחי עץ מסיבים, ברזל יצוק, צנצנות פזורות ובהן המרכיבים בשלבי ההכנה השונים, שקים של חומרי גלם שונים, צמחי מאכל ותבלין על המדפים, כלי מטבח ועבודה. הבר השוכן במרכז המקום מאפשר לקהל קשר ישיר עם השף ותהליך הכנת המנות, ויחד עם האלמנטים השונים בעיצוב המשמשים גם בעבודת המטבח השוטפת, יכולים להתחבר הסועדים באופן אישי ולא מתווך לתהליך המקיף אותם בו נרקמת ונרקחת היצירה הקולינרית.
מתי אנחנו פתוחים?
ראשון-חמישי: 19:00 - 00:00
שישי: המסעדה סגורה
שבת: 19:00 - 00:00
אבן גבירול 8, תל אביב
03-609-8118
שמור מקום

אירועים

חזור לראות עוד מסעדות
eaters
שמור מקום

שעה: :

שעה :

קבל הצעת מחיר לאירוע
דוק – DOK
אבן גבירול 8, תל אביב
03-609-8118
not
אז מתי אנחנו פתוחים?
ראשון-חמישי: 19:00 - 00:00
שישי: המסעדה סגורה
שבת: 19:00 - 00:00
"Dok is simply amazing <3 All the products are local Israeli, menu is changing and the food is the best"
מפה
תפריט
דוק, בית האוכל החדש של האחים אסף ויותם דוקטור ("האחים"), נפתח בימים אלו בתחילת רחוב אבן גבירול בתל אביב. בחלל קטן העמוס בחומרי גלם בשלבי ההכנה השונים ובכלי עבודה ומהווה מטבח ובית מלאכה כאחד, מגיש השף אסף דוקטור חווית סעודה ושתיה ארטיזנלית ובלתי אמצעית של מטבח רענן, מקומי ויצירתי. הפרשנות למטבח המקומי העכשווי נשענת על התובנה המתפתחת בעולם הקולינריה ברחבי העולם, שעל מנת ליצור אוכל ושפה קולינרית מודרניים יש ראשית צריך לדעת לחזור למקורות, להבין, לחקור ולשלוט במקור של המנה מבחינת כל השלבים שעברה עד הגעתה לצלחת. במהלך הקמת המקום חקר הדוקטור שיטות בישול מקומיות אותנטיות (שימוש באש וגחלים, רקיחה, שימור, כבישה, גיבון והתססה), אסף וליקט חומרי גלם (עשבי בר, דגים קטנים מקומיים, פירות, ירקות, ושמן זית) וחבר למגדלים ויצרנים קטנים שנבחרו בקפידה ועובדים בשיטות "של פעם" מבחינת אופי הייצור והגידול. התוצאה: תפריט המורכב ממספר מצומצם של מנות רעננות, יצירתיות, מוקפדות ועונתיות הנשענות על מרכיבים מקומיים ולא שגרתיים אשר עובדו בתשומת לב קפדנית וידנית, תוך מודעות לתהליכים שעברו חומרי הגלם - הן מבחינה קולינרית והן מבחינת השפעתם על הסביבה. עיצוב המקום (עליו אחראית אמם של האחים, האדריכלית רינה דוקטור שעיצבה גם את מסעדת "האחים") תואם לתפיסה זו, ועושה שימוש באלמנטים שמחברים בין האוכל לבין המקורות שלו עם פריטי עיצובים יוצאי דופן כמו משטחי עץ מסיבים, ברזל יצוק, צנצנות פזורות ובהן המרכיבים בשלבי ההכנה השונים, שקים של חומרי גלם שונים, צמחי מאכל ותבלין על המדפים, כלי מטבח ועבודה. הבר השוכן במרכז המקום מאפשר לקהל קשר ישיר עם השף ותהליך הכנת המנות, ויחד עם האלמנטים השונים בעיצוב המשמשים גם בעבודת המטבח השוטפת, יכולים להתחבר הסועדים באופן אישי ולא מתווך לתהליך המקיף אותם בו נרקמת ונרקחת היצירה הקולינרית.