תאהבו אותנו!
1
גדרה 26
not
תפריט
[wpdevart_facebook_comment curent_url="http://developers.facebook.com/docs/plugins/comments/" order_type="social" title_text="Facebook Comment" title_text_color="#000000" title_text_font_size="22" title_text_font_famely="monospace" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#CCCCCC" animation_effect="random" count_of_comments="2" ]
גדרה 26
גדרה 26, תל אביב
+972 3-510-0164

חמש שנים אחרי שפתחנו את גדרה 26, התיישבנו לחשוב איך המציאות הגדירה אותנו, לא מה שנרצה להיות יום אחד, אלא מה אנחנו עכשיו. איך הלקוחות רואים אותנו, מה הסביבה מעידה עלינו.

ואז חשבנו לעצמנו שאנחנו ביסטרו מקומי. שואבים השראה מכל מיני מקומות ברחבי העולם, מבשלים ממה שיש טרי בשוק כל בוקר מחדש, מחוברים לאספלט. פירות ים שאמיר הביא מסבא משוודיה, שנכנסים לתוך קובה שהביא מסבתא מעירק, וליד זה כוס יין פה מהגליל וחיוך של מי שחי בתל אביב, ותגידו לנו אם טעינו בהגדרה.

שעות פתיחה
ראשון-חמישי:
שישי:
שבת:
  • טייק אוויי
  • שירות קייטרינג
Call Us
מפה
אירועים
ביקורות
  • טייק אוויי
  • שירות קייטרינג

חמש שנים אחרי שפתחנו את גדרה 26, התיישבנו לחשוב איך המציאות הגדירה אותנו, לא מה שנרצה להיות יום אחד, אלא מה אנחנו עכשיו. איך הלקוחות רואים אותנו, מה הסביבה מעידה עלינו.

ואז חשבנו לעצמנו שאנחנו ביסטרו מקומי. שואבים השראה מכל מיני מקומות ברחבי העולם, מבשלים ממה שיש טרי בשוק כל בוקר מחדש, מחוברים לאספלט. פירות ים שאמיר הביא מסבא משוודיה, שנכנסים לתוך קובה שהביא מסבתא מעירק, וליד זה כוס יין פה מהגליל וחיוך של מי שחי בתל אביב, ותגידו לנו אם טעינו בהגדרה.

מתי אנחנו פתוחים?
ראשון-חמישי:
שישי:
שבת:
גדרה 26, תל אביב
+972 3-510-0164
שמור מקום

אירועים

חזור לראות עוד מסעדות
eaters
שמור מקום

שעה: :

שעה :

קבל הצעת מחיר לאירוע
גדרה 26
גדרה 26, תל אביב
+972 3-510-0164
not
אז מתי אנחנו פתוחים?
ראשון-חמישי:
שישי:
שבת:
"מקום קטן קטן ומקסים! יש מטבח פתוח ולכן תמיד כדאי לתפוס מקום על הבר הקטנטן ולראות את הטבחים בפעולה. כל מה שאכלתי שם בנתיים היה טעים מאוד!"
תפריט

    חמש שנים אחרי שפתחנו את גדרה 26, התיישבנו לחשוב איך המציאות הגדירה אותנו, לא מה שנרצה להיות יום אחד, אלא מה אנחנו עכשיו. איך הלקוחות רואים אותנו, מה הסביבה מעידה עלינו.

    ואז חשבנו לעצמנו שאנחנו ביסטרו מקומי. שואבים השראה מכל מיני מקומות ברחבי העולם, מבשלים ממה שיש טרי בשוק כל בוקר מחדש, מחוברים לאספלט. פירות ים שאמיר הביא מסבא משוודיה, שנכנסים לתוך קובה שהביא מסבתא מעירק, וליד זה כוס יין פה מהגליל וחיוך של מי שחי בתל אביב, ותגידו לנו אם טעינו בהגדרה.

    • טייק אוויי
    • שירות קייטרינג